marți, 13 mai 2008

CERF 2008

In perioada 07-11 mai, s-a desfasurat a 17-a editie a CERF. Locul traditional de desfasurare: Romexpo, pavilioanele 13, 14, 15, 16, 17, organizator: Expotek. Editia de anul acesta a fost una destul de slabuta ca si participare, in opinia mea, singurele standuri care s-au facut remarcate au fost cele ale Vodafone si Romtelecom.
Am fost, am pozat, rezultatele mai jos.



Panasonic avea o oferta variata de.... plasme, la ce va gandeati voi, dragii mosului?




Domnisoara frumoasa si nevinovata (cel putin dupa privire) era de la LG parca, dar nu bag mana in foc (oricum astea sunt detalii nesemnificative, nu?).


Si acum vom intra in zona Vodafone, al caror stand mi-a placut destul de mult. Aveau de toate pe acolo: simulator de F1, un joc de fotbal care avea terenul proiectat pe podea si care era foarte haios, un simulator de dans (aveai o plasma in fata care iti arata miscarile si tu trebuia sa calci pe o perna interactiva cu sageti, in ritmul celor aratate pe plasma), o zona de business, muzica si fete frumoase. Au fost si Hagi la stand, joi, si pilotul de raliuri Claudiu David, duminica.
Destule litere, sa lasam si imaginile sa graiasca.


O vedere cat de cat de ansamblu a standului.


Claudiu David langa simulatorul de F1


Si, pentru ca nu se putea fara, cateva poze cu frumusetile standului Vodafone, cu mentiunea ca nu sunt toate, sa nu se simta nedreptatite, le rog :)



Blonda, creata, ochi albastri, ce sa mai, visul oricarui barbat, nu?


Did you say nice?


Now you see me, now you don't.



S-a lasat foarte foarte greu pozata, zicea ca e obosita si nu e fotogenica in momentele alea. Eu zic ca se insela, nu?


La dublu.



Who? Me?



Acestea fiind zise incheiem transmisia de la CERF 2008. Cortina, exit stage right.

Niciun comentariu: