duminică, 8 iunie 2008

Gay Fest 2008

Cu o mica intarziere cauzata de lipsa timpului, apar si pozele de la Gay Fest 2008. Manifestarea in sine a fost destul de jalnica, au fost mai multi fotografi decat manifestanti si mai multi jandarmi decat fotografi si manifestanti la un loc. Bineinteles ca au existat si obisnuitele frecusuri cu jandarmii care ne trimiteau sa facem poze undeva pe la restaurantul Budapesta de la Marasesti, daca se putea. Cereau acreditari la eveniment, desi nu au existat astfel de lucruri, pentru ca intr-un final glorios, sa intram sa pozam chiar din randul manifestantilor (aveam geanta foto, bine ancorata la spate, strategic).
De remarcat ar fi si cretinii de skin heads, care nemaiputand face ceva pe la locul de manifestatie datorita jandarmilor, au inceput sa bantuie prin jur, doar doar or prinde ceva. Datorita unui stegulet colorat pe care il aveam cu noi era sa iasa cu bataie la McDonald's-ul de la Kogalniceanu, noi fiind confundati cu niste manifestanti. Pana la urma, cu ajutorul Politiei Romane (care a fost extrem de prompta in interventie), totul s-a terminat cu bine pentru noi (proportia era cam de 20 la 3 pentru ei). Nu mor de dragul homosexualilor, nu le sustin drepturile, dar si acesti ratati radicali, care nu au alta viata decat sa caute scandal, ar trebui starpiti (cred ca erau de la Noua Dreapta, dar nu bag mana in foc).
In continuare, las pozele sa vorbeasca pentru ziua respectiva (24.05), intr-o incercare de fotoreportaj.



Hai fata mai repede, ca ii pierdem pe astia si vad ca multimea pregateste pietrele...

Exercitiu oral
Man, woman? Who the hell knows, eu unul nu am indraznit sa zambesc nici unei fete de pe acolo ca nu prea eram sigur daca e sau nu fata
A uitat sa se barbiereasca de dimineata
No comment, just laughs



I'm too sexy for my body...



Vaticanul stie?
Once more: de femeie, de barbat, va incumetati?

Cine pe cine pazeste de cine?

uuuu.. sexyyyyy



Si o parte din armata de pozografi prezenta la event:

Un comentariu:

Kats spunea...

faine poze si faine ipostazele surprinse, reprezentative pentru "profilul" evenimentului